Βαθμολογία

«Κλειδώνουν» τις διαφημίσεις στο MEGA

Προχωρούν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες και αύριο αναμένεται να κάνουν νέα γενική συνέλευση. Αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσει η ροή εσόδων στους μπλοκαρισμένους από τις τράπεζες λογαριασμούς του καναλιού όπου, όπως λέγεται, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 30 εκατ. ευρώ.

Αιτία γι' αυτήν την απόφαση στάθηκε η αρνητική στάση των τραπεζών να αποδεσμεύσουν τουλάχιστον ένα λογαριασμό του MEGA (όπως έγινε και με τον ΔΟΛ) ώστε να υπάρξει κάποια καταβολή δεδουλευμένων. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στελέχη των τραπεζών που έχουν δανείσει το MEGA ξεκαθάρισαν σε αντιπροσωπεία εργαζομένων ότι χρήματα μπορούν να πάρουν μόνο αν οι μεγαλομέτοχοι (Βαρδινογιάννης και Μπόμπολας) καταθέσουν τα απαιτούμενα ποσά.

Απέκλεισαν μάλιστα το ενδεχόμενο να απελευθερωθούν τιμολόγια, όπως είχε γίνει τον Δεκέμβριο, όταν περίπου 150 διοικητικοί υπάλληλοι έπειτα από ενέργειες του νομικού τους εκπροσώπου κατάφεραν να εξασφαλίσουν περίπου δύο μισθούς.

Τα στελέχη των τραπεζών ενημέρωσαν ότι έχουν απαντήσει στο ΜEGA σχετικά με το μπίζνες πλαν στο οποίο εντοπίζουν σημαντικά προβλήματα, μεταξύ των οποίων το έλλειμμα στον προϋπολογισμό για την επόμενη χρονιά, που υπολογίζεται στα 12 εκατ. ευρώ, όταν η πρόταση, όπως λένε, για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν θα ξεπεράσει τα 6 εκατ. ευρώ.

πηγή: efsyn.gr