Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Ματς-κατηγορία το παιχνίδι της ΑΕΛ το Σάββατο»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για την ομάδα του, την πορεία της στο πρωτάθλημα, το ματς κόντρα στον Ρήγα Φεραίο, αλλά και την ΑΕΛ.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ σκληρό άθλημα. Εμείς δουλεύουμε σκληρά για να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι κάθε Κυριακή. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει τις ιδιαιτερότητές του. Εμείς καταβάλλουμε την κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τα καταφέρουμε. Κάθε Κυριακή κοιτάμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Προσπαθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Χαίρεσαι να συνεργάζεσαι με αυτά τα παιδιά. Έχουμε οικογενειακό κλίμα. Παιχνίδι με παιχνίδι τα παιδιά δυναμώνουν ακόμα περισσότερο και χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους. Ελπίζω οι κόποι τους αυτοί να καρποφορήσουν στο τέλος.»

Για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, τόνισε:

«Είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα το οποίο στηρίζεται πολύ στη δύναμη, σε σχέση με εμάς που έχουμε μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες στον όμιλο. Εμείς είπαμε από την αρχή στα παιδιά τι θα έχουν να αντιμετωπίσουν και ανταπεξέρχονται θετικά. Δεν αρκεί μόνο να είσαι μια ποιοτική ομάδα. Πρέπει κάθε Κυριακή να δίνεις περισσότερα από όσα δίνει ο αντίπαλός σου. Το τελευταίο διάστημα εμείς το δείξαμε αυτό κόντρα στις κακές καιρικές συνθήκες και τους άσχημους αγωνιστικούς χώρους.»

Για το ποια αναμέτρηση τους απασχολεί περισσότερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, είπε:

«Κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ρήγα Φεραίο. Πως θα προετοιμαστούμε καλύτερα απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα της κατηγορίας.»

Για το κλίμα που υπάρχει στο σύλλογο, επεσήμανε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι και το έχουμε τονίσει αρκετές φορές. Όλα τα παιδιά έχουν κίνητρο, φιλοδοξίες και θέληση. Έχουμε από τις καλύτερες συνθήκες εργασίας που υπάρχουν στην Γ' αλλά και τη Β' Εθνική θα έλεγα.»

Για την άποψη που έχει για την ΑΕΛ, απάντησε:

«Η ΑΕΛ στα τελευταία παιχνίδα έχει βελτιωθεί. Το Σάββατο παίζει ένα σημαντικό παιχνίδι που αν πάνε όλα καλά θα κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την παραμονή και πλέον θα κλείσει οριστικά αυτό το θέμα. Δεν πιστεύω πως πρόκειται να κινδυνέψει και με την ευκαιρία αυτή να στείλω και τις ευχές μου προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ για καλή επιτυχία στο ματς κόντρα στον ΠΑΣ.»