Βαθμολογία

Οργανωμένοι ΠΑΣ για Κούγια

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα με αφορμή την χθεσινή (27/2) ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ και του κ.Κούγια για την διερεύνηση της αναμέτρησης Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Την ανακοίνωση υπογράφουν οι συντελεστές της ραδιοφωνικής οπαδικής εκπομπής Πέταλο απο μέταλλο του "Ρυθμός 107.5" και οι azzurra familia και unidos.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε θα αποθεώσουμε τους ανθρώπους (παίχτες ,επιτελείο και διοίκηση ) αυτής της ομάδας ...της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ! Ότι έχει γίνει ,έχει γίνει από εσάς και μόνο.

Εσείς μας μιλήσατε για το ανέφικτο .....κι εμείς σας πιστέψαμε!!

Εσείς το κάνατε εφικτό ....κι εμείς το γιορτάσαμε, σας ακολουθήσαμε μέχρι κυριολεκτικά την άκρη του κόσμου και σας δοξάσαμε!!

Εσείς όμως αυτή τη στιγμή έχετε πέσει σε ''λήθαργο'' ...άρα εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που θα σας ''αφυπνίσουμε''!! (Μιλάμε για ''λήθαργο'' γιατί δε θέλουμε να πιστέψουμε πως πρόκειται για κάτι άλλο.)

Χωρίς πολλές αναλύσεις και επικλήσεις λοιπόν, θέλουμε να κλείσετε επιτέλους την κακή παρένθεση που έχετε ανοίξει εδώ και κάμποσο καιρό και να κάνετε ένα restart. Ξέρουμε, γιατί εσείς μας το δείξατε, πως μπορείτε.........ΚΑΝ'ΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!

Ξεχνάμε και αφήνουμε πίσω τα ατυχή και απαράδεκτα αποτελέσματα με αποκορύφωμα αυτό της Λιβαδειάς και θέλουμε να δούμε την αντεπίθεση του ΤΑΥΡΟΥ με σημείο έναρξης το ματς με την αελ.

ΜΗ ΜΑΣ ΣΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ....!

υγ. Επειδή δεν πέσαμε χθες με αλεξίπτωτο σε αυτή τη πόλη ...θα προλάβουμε, ενημερώνοντας μερικά ΑΡΔάκια της πόλης και μερικούς Γιαννενάρχες πως τα λόγια μας έχουν πολύ συγκεκριμένους παραλήπτες και δεν έχουν ίχνος απειλητικής ή άλλης κακόβουλης διάθεσης. Από κει και πέρα η ερμηνεία που θα δώσει ο καθένας από σας είναι ήδη γραμμένη εκεί που πρέπει.

υγ1. Περιμένουμε άμεσα να δούμε διάψευση ή ακόμη και μήνυση απο την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για τα όσα είπε με ανακοίνωση του ο γνωστός μοντελοπνίχτης περί στησίματος της ομάδας μας στη Λιβαδειά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ!

Πέταλο απο μέταλλο / azzurra familia / unidos