Βαθμολογία

Τα εισιτήρια για το Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός

Στη διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται από σήμερα (28/2) τα εισιτήρια του αυριανού επαναληπτικού του Κυπέλλου μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αρκάδων:

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το Κύπελλο Ελλάδας θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου έως και την Τετάρτη 1 Μαρτίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 17:15.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για όλες τις θύρες με αξία 20€.

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων - πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15