Βαθμολογία

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκού με Βέροια

Ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Βέροια το Σάββατο στη Λεωφόρο εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος του Σαββάτου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βέροια για την 23η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League Ελλάδα 2016/17.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 19:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 28/2 και είναι "ανοιχτή" για όλους τους φιλάθλους, μέσω viva.gr αλλά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων είναι 9:30 έως 17:30 τις καθημερινές και το Σάββατο από τις 10:00 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ    Τιμή Εισιτηρίου    
13,14    10 Ευρώ    
6, 7    15 Ευρώ    
1, 5, 8, 12,    20 Ευρώ    
5Α, 2, 9, 11    25 Ευρώ    
10    40 Ευρώ    
3    60 Ευρώ    
Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.