Βαθμολογία

Επίδειξη ανωτερότητας από τον Ολυμπιακό

Σε ένα ντέρμπι από τα παλιά με αρκετή ένταση ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη και διατήρησε το αήττητο του. Μεγάλο ματς από Αγκάμεζ και Τσούπκοβιτς. Δύο διακοπές στο ματς.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague αφού επιβλήθηκε με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη, διατήρησε το αήττητο του και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι θύμισε ντέρμπι της προηγούμενης δεκαετίας με όλα τα σετ να είναι "κλειστά", ενώ δεν έλειψε και η ένταση ανάμεσα στους παίκτες που οδήγησε στη ρίψη αντικειμένων και την προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες λύσεις στο ματς με τους Αγκάμεζ και Τσούπκοβιτς να κάνουν μεγάλο ματς επιθετικά, τον Στιβαχτή να οργανώνει εξαιρετικά το παιχνίδι και τους Κοκκινάκη και Στεφάνου να κάνουν μεγάλο ματς στην πίσω ζώνη. Σουλτανόπουλος και Κόστα ήταν έσπασαν αρκετές μπάλες.

Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός δεν είχε σε τόσο καλή ημέρα τους Τσίροβιτς και Μεργκαρέχο, με τους Πανταλέων και Ρανγκέλ να βοηθούν σημαντικά και τον Γκονζάλες να είναι μόνιμη επιθετική λύση. Σημαντική δουλειά και από τον Δαρίδη στην πίσω ζώνη τόσο σε υποδοχή όσο και άμυνα.

Τα σετ: 22-25, 23-25, 30-28, 25-27.