Βαθμολογία

Σοκ και θλίψη από το τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας

Σοκ και θλίψη προκαλούν οι εικόνες της επόμενης μέρας του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Θήβας όταν μία Porsche έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν ακινητοποιημένο σε πάρκινγκ.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους μία 33χρονη μητέρα με το τρίχρονο παιδί της που επέβαιναν στο σταθμευμένο όχημα μάρκας Honda Civic και οι δύο επιβαίνοντες της Porsche οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo, και ο στενός στενός φίλος και συνεργάτης του νεαρού, Ανδρέας Γεωργακόπουλος. Από τον πλευρά του, ο οδηγός του Honda Civic, σύζυγος της 33χρονης και πατέρας του μωρού, ο οποίος είχε κατέβει από το όχημα και είχε μπει στην τουαλέτα, αν και προσπάθησε να βοηθήσει την οικογένειά του, τελικά δεν κατάφερε να τους σώσει.

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Το αυτοκίνητο μάρκας Honda Civic, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει σε εκείνο το σημείο της Εθνικής Οδού. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδί τους.
Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα, μια Porsche παρέκκλινε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο Honda με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Από τη σφοδρή σύγκρουση τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Από το δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους η 33χρονη και το 3 ετών παιδί της που επέβαιναν στο Honda, αλλά και οι δύο επιβαίνοντες στην Porsche. Μάλιστα το άτομο που ήταν συνοδηγός στο πολυτελές όχημα, με τη σύγκρουση εκτοξεύθηκε έξω από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός απανθρακώθηκε.

Ο οδηγός του Hοnda μόλις άκουσε το «μπαμ» βγήκε από τις τουαλέτες για να αντικρίσει βομβαρδισμένο τοπίο. Αν και προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του,  ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να κάνει ο,τιδήποτε.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η Porsche να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Οι εικόνες της επόμενης μέρας αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Οι φλόγες που τύλιξαν τα δύο οχήματα έκαψαν και το κτίριο πάνω στο οποίο προσέκρουσε το Honda, ενώ γύρω σε ακτίνα αρκετών μέτρων έχουν εκτοξευθεί εκτός από τα συντρίμμια των αυτοκινήτων και τα υπάρχοντα των θυμάτων.

πηγή: iefimerida.gr