Βαθμολογία

Μιλόγεβιτς: «Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι»

Μία νίκη που θα θυμούνται οι οπαδοί του για χρόνια πήρε το βράδυ της Κυριακής (26/2) ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού και παραμένει μόνος δεύτερος στη βαθμολογία αυξάνοντας και τη διαφορά του από τους διώκτες του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρουσιάστηκε όπως πάντα μετρημένος και μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα πρέπει να παραμείνουν άπαντες προσγειωμένοι, ενώ αποθέωσε τους παίκτες του. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε ελλείψεις γι’ αυτό το ματς και γνωρίζαμε ότι κόντρα στον Ολυμπιακό θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Βρήκαμε χώρο από το πρώτο λεπτό που βάλαμε γκολ και το ξέραμε ότι μετά ο Ολυμπιακός θα είχε κατοχή της μπάλας. Προσπαθούσαμε όσο μπορούσαμε να πιέσουμε μπροστά και ο Ολυμπιακός είχε αλλαγές σε σχέση με το ματς Ευρώπης και έχει βάθος στον πάγκο. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα στο παιχνίδι».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Πανιώνιος:«Για το παρόν μπορώ να μιλάω, όχι για το μέλλον. Πιστεύω μόνο στην δουλειά μας και τα παιδιά δουλεύουν πολύ κάθε μέρα. Είναι ευχάριστα αυτά που γίνονται και για εμάς και για τους οπαδούς του Πανιωνίου. Εμείς διασκεδάζουμε κάθε παιχνίδι, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Στον αθλητισμό υπάρχουν και τα θετικά και τα αρνητικά. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και οι παίκτες μου είναι. Είμαι περήφανος που δουλεύω μαζί με αυτά τα παιδιά. Εκτός από την ποδοσφαιρική τους αξία, έχουν και πολύ καλό χαρακτήρα όλοι».