Βαθμολογία

Χριστόπουλος: «Τα παιδιά αξίζουν τη νίκη»

Μεγάλη ανάσα πήρε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λεβαδειακός, ο οποίος κέρδισε με 2-1 το απόγευμα της Κυριακής (26/2) στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Γιάννης Χριστόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται αυτή τη στιγμή κανείς να πανηγυρίζει γιατί ακολουθεί μία δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Είναι περιττό να πούμε πόσο δύσκολο και πόσο κρίσιμο ήταν το σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αντιμετωπίσαμε πολλά αγωνιστικά θέματα αυτό το διάστημα με τραυματισμούς.

Αυτή τη νίκη την αξίζουν τα παιδιά που έδωσαν ό,τι μπορούσαν μέσα στο γήπεδο δείχνοντας πάθος και θέληση. Το πιο σπουδαίο ήταν ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι κάνοντας την ανατροπή. Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά δεν είναι καιρός για πανηγύρια αφού μας περιμένει δύσκολη συνέχεια και πρέπει να προσηλωθούμε πλέον στο επόμενο παιχνίδι.

Αυτή η νίκη θα μας δώσει καλύτερη ψυχολογία στη συνέχεια. Οι παίκτες μου πάντα έδειχναν διάθεση και θέληση αλλά τους έλειπε μια νίκη που ήρθε. Έχουμε καλή ομάδα κι αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία».