Βαθμολογία

Πετράκης: «Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω»

Απογοήτευσε το απόγευμα της Κυριακής (26/2) ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Λεβαδειακό με αποτέλεσμα να χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη που δίνει για την πεντάδα.

Οι Ηπειρώτες παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών με τον Γιάννη Πετράκη να δηλώνει ότι το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του. Ακόμη ο Κρητικός τεχνικός είπε ότι μία ήττα δεν ακυρώνει τη συνολική προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά όσα είπε: «Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν με την πλάτη στον τοίχο και έβγαλε ενέργεια, γιατί έπαιζε για να σωθεί. Νομίζω όμως ότι η συνολική αποτίμηση του παιχνιδιού, η εικόνα μας, αλλά και η παρουσία μας δεν συνάδουν με το αποτέλεσμα. Χάσαμε το παιχνίδι σε σημεία που δεν δείξαμε ωριμότητα. Και στα δύο ημίχρονα δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ ή για ευκαιρία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια.

Από 15 Ιουνίου τα παιδιά έχουν κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Μας στενοχωρεί ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια που κάναμε από την αρχή της χρονιάς, αλλά και στο σημερινό παιχνίδι. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και αυτά. Δεν μπορούμε να το γυρίσουμε πίσω ό,τι έγινε, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».