Βαθμολογία

Μαρινάκης: «Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί»

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Πανιώνιο το βράδυ της Κυριακής (26/2). Με το σφύριγμα της λήξης ακούστηκαν αποδοκιμασίες και ένα σύνθημα κατά του Πάουλο Μπέντο και αυτό μάλλον ήταν η αφορμή για να τοποθετηθεί ο πρόεδρος των Πειραιωτών.

Ο τελευταίος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» ξεκαθάρισε πως δεν γίνεται κανένας να βρίζει παίκτες της ομάδας του ή τον προπονητή και προσέθεσε πως ενωμένοι όλοι στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν τη δουλειά τους.

Αναλυτικά: «Επειδή ακούγονται διάφορα και ίσως είναι μία δύσκολη στιγμή να χάνει ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του, εγώ θέλω να σας πω το έξης. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε μία συνεχή μάχη. Μέχρι τώρα είμαστε μέσα σε όλους μας τους στόχους. Υπάρχουν και κακά αποτελέσματα, υπάρχουν και ατυχίες, υπάρχουν και λάθη. Εμείς είμαστε εκεί για να παλέψουμε και να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, να κερδίζουμε. Γι’ αυτό αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν περιθώρια ούτε για κραξίματα, ούτε για τίποτα. Το μόνο που υπάρχει περιθώριο και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε τον εγωισμό μας.

Οι παίκτες μας είναι οι καλύτεροι και θα δείτε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έρθουν ξανά τα καλά αποτελέσματα. Εγώ θέλω να πω ότι στηρίζω όλους τους παίκτες, το προπονητικό τιμ και όλους όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε μία οικογένεια. Ενωμένοι, δυνατοί! Και θα συνεχίσουμε έτσι είτε το θέλουν πολλοί, είτε δεν το θέλουν. Επίσης, το να βρίζει κάποιος παίκτη του Ολυμπιακού είναι απαράδεκτο. Όλοι έχουμε νεύρα, όλοι είμαστε φανατικοί, όλοι μπορεί να περνάμε δύσκολες στιγμές. Αλλά παίκτη του Ολυμπιακού ή τον προπονητή μας δεν μπορεί κανείς μέσα στο γήπεδο να εκδηλώνεται εναντίον του. Ειδικά στους παίκτες. Σας είπα, βρισκόμαστε σε μία μάχη και τις μάχες εμείς τις κερδίζουμε. Αλλά θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι και όλοι έχουν την στήριξή μου. Τίποτα λιγότερο, τίποτα παραπάνω. Σας ευχαριστώ πολύ».