Βαθμολογία

Τραγικό δυστύχημα με τέσσερις νεκρούς

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε την Κυριακή (26/2), με άνδρα να χάνει τη σύζυγο και το παιδί του. Το τροχαίο έγινε στο στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών, στο ρεύμα προς Λαμία.

Όπως αναφέρει το «lamiareport.gr», ένα αυτοκίνητο Peugeot, στο οποίο επενέβαινε μια οικογένεια, σταμάτησε σε πάρκινγκ που έχει τουαλέτες. Ο 41χρονος οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και άφησε στο αυτοκίνητο τη σύζυγό του και το 3χρονο παιδί τους.

Την ώρα που μπήκε στην τουαλέτα μία Porsche με πολύ μεγάλη ταχύτητα έπεσε στο Peugeot. Όταν ο πατέρας άκουσε το «μπαμ» πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δύο αυτοκίνητα να φλέγονται. Τραγικό θάνατο βρήκε η μητέρα με το παιδί. Ο οδηγός της Porsche απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, όπως και η μάνα και το αγοράκι. Ο συνοδηγός της Porsche, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ...», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο «lamiareport.gr».