Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Δεχτήκαμε γκολ στη μία τους καλή επίθεση»

Έχει γράψει τη δική του ιστορία με την Ξάνθη ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά το βράδυ του Σαββάτου (25/2) δεν κατάφερε να χαμογελάσει και πάλι στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Ως τεχνικός του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα από τους Θρακιώτες με 1-0 παρόλο που οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επί της ουσίας δεν απειλήθηκαν.

Στο τελευταίο στάθηκε μιλώντας στη NOVA και ο Εβρίτης τεχνικός, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι η ομάδα του δέχτηκε γκολ στη μοναδική αξιόλογη επίθεση που έκανε ο αντίπαλος.

Αναλυτικά: «Δεν νομίζω ότι είναι θέμα νευρικότητας το αποτέλεσμα. Είχαμε τις ευκαιρίες για να βάλουμε κάποιο γκολ, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρέθηκε σε καλή μέρα. Ξέραμε ούτως ή άλλως ότι η Ξάνθη αμύνεται σωστά και από τη στιγμή που δεν σκοράραμε, μετά ήρθε και το γκολ του αντιπάλου ουσιαστικά στη μία καλή επίθεση που έκανε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε...».

Στη συνέντευξη Τύπου προσέθεσε: «Σε καμία περίπτωση δεν δικαιούμασταν την ήττα. Το μοναδικό σουτ της Ξάνθης βρήκε στόχο. Εμείς είχαμε τέσσερις πέντε ευκαιρίες αλλά ο Ζίβκοβιτς ήταν σε εξαιρετική μέρα. Υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις αλλά δεν θέλω να σταθώ στην διαιτησία.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό. Θα πρέπει να δείξουμε περισσότερο ζήλο στην συνέχεια και διάθεση γιατί θα βρούμε πολλά εμπόδια στο μέλλον. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την νίκη της».