Βαθμολογία

Χάβος: «Πιο κοντά στη νίκη ο Παναιτωλικός»

Με τον βαθμό αποχωρεί από την Κέρκυρα ο Παναιτωλικός, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) έμεινε στο 0-0 με τους Φαίακες σε ένα ματς που δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις με εξαίρεση το χαμένο πέναλτι του Τουράμ.

Σύμφωνα με τον Μάκη Χάβο η ομάδα του έφτασε πιο κοντά στη νίκη και θα μπορούσε να έχει πάρει το τρίποντο κόντρα στους νησιώτες, οι οποίοι πλην του πέναλτι είχαν μόνο μία καλή στιγμή.

Αναλυτικά δήλωσε στη NOVA: «Σίγουρα είμαι στεναχωρημένος, γιατί αν μια ομάδα έφτασε πιο κοντά στη νίκη σήμερα ήταν ο Παναιτωλικός. Είχαμε τις πιο καλές φάσεις, τόσο σε οργανωμένες όσο και σε κόντρα επιθέσεις. Κρατήσαμε την Κέρκυρα μακριά από την εστία μας, είχε μόνο την ευκαιρία με το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και ένα σουτ από τα 25 μέτρα, δεν έκανε άλλη φάση.

Εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, κάνανε καλή προσπάθεια ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και νομίζω θα είμαστε έτοιμοι εκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει».