Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Κομβική στιγμή το χαμένο πέναλτι»

Στο 0-0 με τον Παναιτωλικό έμεινε το απόγευμα του Σαββάτου (25/2) η Κέρκυρα, η οποία είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Πρόκειται για το χαμένο πέναλτι του Τουράμ, στο οποίο στάθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Δικαιολογημένα το χαρακτήρισε κομβική στιγμή για την εξέλιξη του ματς, ενώ από εκεί και πέρα παραδέχτηκε ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιη και ότι προς το τέλος πιέστηκε η ομάδα του.

Αναλυτικά δήλωσε στη NOVA: «Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα, το χαμένο πέναλτι της ομάδας μας ήταν μια κομβική στιγμή στο πρώτο ημίχρονο. Όταν χάνεις πέναλτι και την ευκαιρία να προηγηθείς, ειδικά εντός έδρας, σου μένει όντως μια γλυκόπικρη γεύση. Συγχαρητήρια στα παιδιά, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για γκολ. Περιμέναμε δυνατό Παναιτωλικό, γιατί γνωρίζουμε ότι ειδικά μεσοεπιθετικά έχει πολλή ποιότητα και αυτό το έδειξε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού.

Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, αν και κινδυνεύσαμε σε κάποιες στιγμές προς το τέλος. Δείξαμε ότι θέλουμε πολύ τους τρεις βαθμούς, κάναμε αλλαγές προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη, αλλά όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι είναι καλό τουλάχιστον και να μην το χάνεις».