Βαθμολογία

Μπέντο: «Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με κριτικές»

Με εμφατικό τρόπο πέρασε από την Άγκυρα ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (23/2), ο οποίος νίκησε 3-0 την Οσμάνλισπορ και προκρίθηκε έτσι στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πάουλο Μπέντο εξέφρασε την ικανοποίησή του για το δεύτερο ημίχρονο και ξεκαθάρισε πως δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την κριτική που γίνεται προς το πρόσωπό του. Αναλυτικά:

Για τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού: «Το πιο δύσκολο είναι να κρίνουμε ένα παιχνίδι από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Δυσκολευτήκαμε αρκετά μέχρι να πετύχουμε το πρώτο γκολ, μετά όλα έγιναν πιο εύκολα γιατί αναγκάσαμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί. Ο αντίπαλος δεν άξιζε ένα αποτέλεσμα με τόσα γκολ γιατί δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στήσαμε την άμυνά μας πιο χαμηλά. Αυτή ήταν η επιλογή για την στρατηγική μας σήμερα. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την επιθετική μας λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως βελτιωθήκαμε και κάναμε περισσότερες ευκαιρίες. Μπορούσαμε να έχουμε πετύχει γκολ αλλά και να έχουμε δεχθεί κιόλας».

Για την κριτική που του ασκείται: «Δεν έχω χρόνο για να ασχολούμαι με αυτά. Όποιος δεν έχει γνώση του τι συμβαίνει στην ομάδα, της στρατηγικής μας και των αναγκών της ομάδας μιλάει. Η δουλειά μου είναι πως θα παρουσιάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα και να επιλέξουμε το καλύτερο σχήμα. Δέχομαι πολύ κριτική. Δεν θα αλλάξω όμως και θα συνεχίσω τη δουλειά μου με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε όμως πολύ δουλειά μπροστά μας και δεν έχω χρόνο για να ασχοληθώ με αυτά».

Για την κλήρωση και το αν προτιμά κάποιον αντίπαλο: «Δεν έχω κάποια προτίμηση».