Βαθμολογία

Ιντζόγλου: «Θα παλέψουμε για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ»

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου, μίλησε για το παιχνίδι του Ηρακλήμε τον Πανιώνιο, την αποβολή του Γιώργου Σαραμαντά αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

O Iντζόγλου με δηλώσεις του στον ArenaFM 89.4 ανέφερε: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε και όπως θέλαμε, χάσαμε το πρώτο ημίχρονο ήρθε και αυτή η άσχημη στιγμή με την αποβολή του Γιώργου. Στο δεύτερο ημίχρονο παλέψαμε και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Πιέσαμε στον χώρο του κέντρου και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον Πανιώνιο μακριά από τον περιοχή μας και το καταφέραμε καθώς δεν απειληθήκαμε καθόλου».

Για την αποβολή του Σαραμαντά: «Ο Γιώργος πήγε άσχημα πάνω στον Σιώπη αλλά δεν τον βρήκε , υποθέτω ότι ο διαιτητής  τιμώρησε την πρόθεση. Ο Γιώργος ήταν πολύ στεναχωρημένος, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αφήσει την ομάδα με 10 παίκτες».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ: «Όλα τα παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι ντέρμπι και εμείς πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Ο κόσμος το περιμένει πως και πως και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα να παλέψουμε για την νίκη».

Για το κλίμα της ομάδας: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, έχουν έρθει και τα καινούργια τα παιδιά τα οποία μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και έχουν προσαρμοστεί ιδανικα».