Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τα εισιτήρια με Παναιτωλικό η Κέρκυρα

Τις τιμές των εισιτηρίων του προσεχούς εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (25/2), με αντίπαλο τον Παναιτωλικό αλλά και τους τρόπους διάθεσης τους, ανακοίνωσε την Τρίτη (21/2) η διοίκηση της Κέρκυρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 17:15 στο Ε.Α.Κ. Κερκύρας , στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου της Κέρκυρας από τις 11:00 το πρωί της ημέρας του αγώνα, online μέσω της ιστοσελίδας VIVA καθώς και απο το κατάστημα Public.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ τιμώνται ως εξής:

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρες 3Α – 3Β, 2Α – 2Β : 20 ευρώ

Θύρα VIP: 30 ευρώ

Σημειώνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα και ο αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου. Επιπροσθέτως υπογραμμίζεται ότι σε κάθε αριθμό ΑΜΚΑ αντιστοιχεί μόνο ένα εισιτήριο αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθεύονται και από το κατάστημα Public, όπως βέβαια και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr.»