Βαθμολογία

Aισιοδοξεί για την παραμονή ο Παντελίδης

Σε δεινή θέση συνεχίζει να βρίσκεται ο Ηρακλής για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, αλλά ο Σάββας Παντελίδης δεν χάνει το κουράγιο του. Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις τη Δευτέρα (20/2), λοιπόν, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για την ομάδα του, αντλώντας την πίστη του από την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες του.

«Αντλώ την αισιοδοξία από την προσπάθεια των παιδιών. Η ομάδα παλεύει όσο μπορεί και νομίζω ότι δικαιούμασταν να έχουμε δυο τρεις βαθμούς παραπάνω. Είμαστε δεμένοι στα αποδυτήρια και αυτό που με βοηθάει είναι ότι έχουμε νέα παιδιά και αρκετούς Έλληνες και για μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της είναι πολύ σημαντικό γιατί οι ξένοι δεν καταλαβαίνουν την ιστορία και τη φανέλα του συλλόγου», ανέφερε ο Παντελίδης στο «Metropolis 95.5».

Και πρόσθεσε: «Που και που τους υπενθυμίζω σε ποια ομάδα αγωνίζονται και τους τονίζω ότι δεν πρέπει να είναι μέλη μιας ομάδας που πέφτει κατηγορία γιατί θα κάνει κακό στην καριέρα τους. Θα την στιγματίσει. Όσο πιο νεαρή είναι η ομάδα τόσο δύσκολα αλλάζει η ψυχολογία από το καλό στο κακό».

Ενώ για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «Υπάρχει κάποιο παιχνίδι που για εμάς να μην είναι ντέρμπι; Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αλλά η ομάδα έχει δείξει χαρακτήρα και το βάρος της φανέλας της. Τα παιδιά θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο. Θα πρέπει τα παιδιά να διαχειριστούν καλά το παιχνίδι. Κρίνοντας και από χθες και κάποια άλλα λάθη που δείχνουν απειρία και θα είναι πιο δύσκολο να τα διαχειριστείς».

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα (20/2) έγινε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει «Δικεφάλου του Βορρά» και από πλευράς «Γηραιού» δεν είχαν πρόβλημα να δώσουν 2.000 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η Αστυνομία έβαλε «στοπ» στη μετακίνηση των «ασπρόμαυρων» οπαδών φοβούμενη ενδεχόμενα επεισόδια και πλέον ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αναμένεται να κάνει δεκτή τη σχετική εισήγηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ώστε να μην βρεθούν στο Καυτανζόγλειο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.