Βαθμολογία

«Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στην κάμερα του AEK TV μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι, με τον Ισπανό να εκφράζει την ικανοποίησή του από την προσπάθεια των παικτών του, προσθέτοντας πως η Ένωση θα μπορούσε να καθαρίσει το ματς νωρίτερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα του AEK TV:

«Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη. Κάθε φορά που παίρναμε την μπάλα οι παίκτες ένιωθαν για ποιον έπαιζαν και ποιο ρόλο έπαιζαν. Ηταν τρεις βαθμοί πάρα πολύ σημαντικοί, αλλά αν δεν είμαστε ταπεινοί τότε δεν θα καταφέρουμε τίποτε στη συνέχεια. Αν είχαμε περισσότερη ψυχραιμία και ηρεμία θα είχαμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Αυτό που μας έλλειψε ήταν να υλοποιήσουμε με ηρεμία τις τελικές φάσεις.

Στο ποδόσφαιρο κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Κάθε στιγμή θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο καλύτεροι. Θα ήθελα να δώσω στους παίκτες μου τον χρόνο να χαρούν τις οικογένειές τους περισσότερο. Αυτοί που παίζουν λιγότερο θα κάνουν προπόνηση. Για τους βαθμούς που έχουμε χάσει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στη συνέχεια για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».