Βαθμολογία

«Με φτιάχνει να παίζω στην ΑΕΚ»

Ο Λάζαρος Χριστοδούλοπουλος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι τον «φτιάχνει» να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Δείτε τις δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον αν τον «φτιάχνουν» τα ντέρμπι: «Έχω μια παράδοση σε αυτά τα παιχνίδια. Υπάρχουν παραπάνω χώροι σε τέτοια ματς. Προσπαθώ να συγκρατώ τον εαυτό μου και να μην επηρεάζομαι. Ήθελα να μείνω συγκεντρωμένος για να μπω μέσα και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το χθεσινό ματς: «Το παιχνίδι κακώς λένε ότι ήταν κακό και δεν είχε ποιότητα. Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση για το αποτέλεσμα, ήταν λογικό να πάει στη δύναμη και στο άγχος. Βάλαμε και εμείς τον Ολυμπιακό σε αυτό το τρυπάκι. Ήταν ένα σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Προσπαθήσαμε να βάλουμε ποιότητα αλλά θέλαμε άλλα στοιχεία, όπως η δύναμη και το πάθος».

Για την φετινή ΑΕΚ: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας φέτος. Πιστεύαμε ότι μόνο με ταλέντο και ποιότητα θα παίρνουμε τα παιχνίδια. Αλλά χρειάζεται η δύναμη και το πάθος. Ο προπονητής μας έχει δουλέψει πολύ στη ψυχολογία μας».

Για το ποια είναι η θέση του στο γήπεδο: «Πλέον δεν ξέρω κι εγώ τι θέση παίζω».

Για το αν η ΑΕΚ είναι έτοιμη την επόμενη χρονιά να διεκδικήσει το πρωτάθλημα: «Για μένα αυτή η χρονιά είναι πιο σημαντική από την επόμενη. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε τις εμπειρίες και τα θετικά και να χτίσουμε πάνω σε αυτά για την επόμενη χρονιά».

Για την απόδοσή του: «Η περυσινή χρονιά με πήγε πίσω και μου έκανε κακό. Ήταν και οι τραυματισμοί που με πήγαν ξανά πίσω. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλύτερα. Η ΑΕΚ με φτιάχνει πάρα πολύ».

Για τη διαιτησία: «Έγινε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι και ο διαιτητής προσπάθησε να το προστατεύσει. Δεν πιστεύω ότι έγιναν λάθη που επηρέασαν το αποτέλεσμα του ντέρμπι.