Βαθμολογία

Παντελίδης: «Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται»

Πάλεψε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά τελικά ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα με 1-0 στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα να παραμείνει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και να φύγει με άδεια χέρια από την Αθήνα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποστολή του Σαραμαντά τονίζοντας πως αυτά απαγορεύονται για μία ομάδα που παλεύει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά: «Μέχρι το 35' δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, είτε αγωνιζόμασταν με ένδεκα είτε με δέκα παίκτες. Ο Πανιώνιος άξιζε να σκοράρει στο ματς, αλλά η συνέχεια ήταν διαφορετική. Προσπαθήσαμε να μην αλλάξει κάτι στην άμυνα μας, παρά το γεγονός ότι αγωνιζόμασταν με παίκτη λιγότερο. Είχαμε πει ότι μετά το 70’ θα πιέσουμε για να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε.

Πιέσαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται για μια ομάδα που έχει στόχο την παραμονή. Αναφέρομαι και στη φάση της αποβολής του Σαραμαντά. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε σε κάθε αγώνα για το καλύτερο. Κρατάμε απλά την καλή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου»