Βαθμολογία

Ντόστανιτς: «Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος δρόμος»

Δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική στην Τούμπα η Βέροια, η οποία έχασε με 4-0 από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19/2) με αποτέλεσμα να παραμείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ράτκο Ντόστανιτς είπε πως είναι εφικτός στόχος για τη «Βασίλισσα του Βορρά» να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ στάθηκε στα γρήγορα λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

Αρχικά σχολίασε: «Συγχαρητήρια για τη νίκη του ΠΑΟΚ. Για μας ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ξέραμε από την αρχή. Έγινε δυσκολότερο γιατί είχαμε την ατυχία να φάμε το πρώτο γκολ πολύ γρήγορα. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο αφού δεν βάλαμε δυσκολία στον αντίπαλό μας, προσπαθήσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι για να κερδίσουμε κάτι. Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος δρόμος. Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας και στη δουλειά μας για να σώσουμε την κατηγορία. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν καλοί παίκτες και ο στόχος είναι εφικτός, αρκεί να τον πιστεύουμε όλοι».

Για το πρώτο γκολ είπε: «Όταν ο στόχος είναι να μείνεις στην κατηγορία και τρως τέτοια εύκολα γκολ, σίγουρα δεν είναι αυτός ο δρόμος. Δεν είναι ντροπή όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ και έχεις τόση μεγάλη διαφορά, να ρίξεις την μπάλα στην κερκίδα. Αν θες να πάρεις βαθμούς αυτή τη στιγμή, δεν θα είναι ντροπή να πετάξουμε την μπάλα στην κερκίδα για να παίξουμε για το αποτέλεσμα».