Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με Πιερικό

Με τους Γιάννη Φιρινίδη και ο Marcello Penta., που εξέτισαν την ποινή τους λόγω καρτών στο προηγούμενο παιχνίδι, ο Σάκης Θεοδοσιάδης συγκρότησε την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας αμέσως μετά την Σαββατιάτικη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Ωστόσο δεν λείπουν οι απουσίες για την ομάδα της Λάρισας, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (19/02, 3μμ.) της 20ης αγωνιστικής ημέρας του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, με αντίπαλο τον Πιερικό, στο ΔΑΚ Κατερίνης

Εκτός έμεινε λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων καρτών ο Σάκης Σάββας, ενω δεν μετέχουν στην αποστολή ο τραυματίας Άκης Σουλίδης και ο Άγγελος Σταυράκης λόγω έντονων ενοχλήσεων στην μέση. 

Επίσης δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν οι Μάρκου και Γκουντρουμπής. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Γιαννακόπουλος, Κολοβός και Κουρδής.

Κοντά του, ο Θεοδοσιάδης πήρε 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι: Φιρινίδης (Τ), Κουρδής (Τ), Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Mutafchiyski, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Ιβανίδης, Penta, Κυριάκος, Καρακατσάνης, Μηνάς, Διβανές, Manzano, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος, Συράκος και Κολοβός.