Βαθμολογία

Ατρόμητος - Ξάνθη 2-1

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε της Ξάνθης με τον Πλατέλλα, ισοφαρίστηκε με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, αλλά η κλάση του Τόνσο του έδωσε τη νίκη με 2-1 και πλέον ελπίζει για πεντάδα.

Σε μια αντεπίθεση στο 42΄ ο Ντάουντα με εξαιρετική ενέργεια, έσπασε την μπάλα στον Πλατέλλα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Ο Γιουνές στο 57' μπήκε στην περιοχή, τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Γκορμπούνοφ, με τον Παπαπέτρου να θεωρεί ότι ο Λευκορώσος τερματοφύλακας τον βρήκε και να δίνει το πέναλτι. Ο ίδιος ο Γιουνές ανέλαβε την εκτέλεση για να κάνει το 1-1.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Σα Πίντο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και τον Λε Ταλέκ μαζί με τον Ντάουντα στην επίθεση ρισκάροντας για τη νίκη.  Ο Πορτογάλος τεχνικός δικαιώθηκε καθώς στο 85΄ σε μια αντεπίθεση της ομάδας του, ο Κιβρακίδης με το εξωτερικό βρήκε στον Τόνσο, ο οποίος με εκπληκτική ενέργεια έκανε το 2-1, δίνοντας στον Ατρόμητο το τρίποντο που του επιτρέπει να ονειρεύεται και πάλι την πρώτη πεντάδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κατράνης, Μπάγκα (64΄ Μανιάτης), Ούμπιδες, Πλατέλλας (79΄ Λε Ταλέκ), Τόνσο, Λημνιός, Ντάουντα (87΄ Κυριακίδης)

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Ορφανίδης, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Σιλά, Ντε Λούκας (76΄ Πιτσέλι), Καμαρά (60΄ Τριάδης), Λάζιτς, Λουσέρο, Βασιλακάκης (84΄ Λισγάρας), Γιουνές