Βαθμολογία

ΠΑΟΚ – Σάλκε 0-3

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε δυο γκολ από στημένες φάσεις κόντρα στην Σάλκε που επικράτησε με 3-0 μέσα στην Τούμπα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αποχαιρετά το Europa League με κάτω το κεφάλι.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει αρκετούς παίκτες του σε πολύ κακή μέρα, Αθανασιάδης, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Τζάλμα Κάμπος και με τα στημένα να τον πληγώνουν γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Σάλκε και αποχαιρέτησε ουσιαστικά το Europa League με κάτω το κεφάλι και μια βαριά ήττα μέσα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ απείλησε μόνο στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι να δεχθεί το πρώτο γκολ στο 27' και μετά κατέρρευσε ενώ στο δεύτερο μέρος η αλλαγή του Μυστακίδη μόνο σε καλό δεν βγήκε στον Ίβιτς που είδε τους παίκτες του να απειλούν ξανά στο 92' με τον Ουάρντα και ενώ η Σάλκε χωρίς να ανεβάζει ρυθμούς να έχει ήδη πετύχει δυο ακόμη τέρματα να έχει φτάσει ήδη σε σκορ πρόκρισης με το 3-0.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Λέο Μάτος, Φερνάντο Βαρέλα, Μαλεζάς, Χοσέ Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ (76' Πέντρο Ενρίκε), Μυστακίδης (55' Τζάλμα Κάμπος), Αθανασιάδης (85' Ουάρντα).

ΣΑΛΚΕ (Βάιντσιρλ): Φέρμαν, Σεπφ (46' Κέχρερ), Χέβεντες, Νάλντο, Νάστασιτς, Κολάσινατς, Σταμπουλί, Γκορέτσκα, Μαξ Μάιερ, Καλιτζούρι (78' Κονοπλιάνκα), Μπούργκσταλερ (84' Χούντελαρ).

Γκολ:  27' Μπούργκσταλερ, 82' Μάξ Μάιερ, 90' Χούντελαρ.