Βαθμολογία

Ολυμπιακός – Οσμάνλισπορ 0-0

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα της Οσμάνλισπορ, έμεινε στο 0-0 με τους Τούρκους και θα παλέψει στη ρεβάνς για την πρόκριση. Κορυφαίος ο Ανδρούτσος, απογοήτευσε ο Καρντόσο.

Ένα ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης έψαχνε ο Ολυμπιακός στο Φάληρο υποδεχόμενος την Οσμάνλισπορ για την φάση των 32 του Europa League και πριν τη ρεβάνς (23/2) στην Τουρκία.

Καπίνο, Ιντέγε και Ελιουνούσι ήταν εκτός μάχης εξαιτίας τραυματισμού για τους Πειραιώτες, ο Ντα Κόστα τιμωρημένος (διαθέσιμος για τη ρεβάνς) και οι Καμπιάσο - Μαρίν εκτός αποστολής κατόπιν απόφασης του Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διατήρησε το 4-2-3-1, προτίμησε τον Ρέτσο για την θέση του ανασταλτικού μέσου, τον Καρντόσο ως αντικαταστάτη του Ιντέγε και έδωσε φανέλα βασικού στον Ανδρούτσο ως ακραίο κυνηγό.

Η έκπληξη από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν το γεγονός ότι ο Μουσταφά Ακτσάι κράτησε εκτός βασικού σχήματος τον συνήθως βασικό φορ Πιερ Ουεμπό, αλλά και τον εκτός φόρμας Άνταμ Μάχερ. Σε διάταξη 4-2-3-1 παρατάχθηκαν και οι Τούρκοι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Ρέτσος, Μαρτίνς (87' Ανσαριφάρντ), Φορτούνης (71' Μανθάτης), Ανδρούτσος, Σεμπά, Καρντόσο (76' Ρομαό).

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ (Ακτσάι): Καρτσεμάρσκας, Βρσάγεβιτς, Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο, Λουίζ Κάρλος (87' Μαχέρ), Τσαγκιράν, Εν' Ντιάιγ, Μπιφουμά (94' Γκιουβέν), Ρεγκατέν, Ντελάρζ (81' Ρουσέσκου).