Βαθμολογία

Δύο εκτός για Απόλλωνα πριν τον Βόλο

Η μεγάλη νίκη, με ανατροπή μάλιστα, του Απόλλωνα Λάρισας με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σε συνδυασμό με την ήττα του Ολυμπιακού Βόλου από την Πύδνα Κίτρους με 0-1 έφερε την λαρισινή ομάδα στο +4 από τους γείτονες.

Όπως όλα δείχνουν, αν και ακόμα είναι νωρίς, στην κούρσα μέχρι το τέλος για την πρώτη θέση και την άνοδο θα πάνε η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη και οι "ερυθρόλευκοι" της Μαγνησίας, με τον Απόλλωνα να έχει δείξει καλύτερο και πιο σταθερό πρόσωπο από την βολιώτικη ομάδα.

Πολλά ίσως να κριθούν στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στις δυο ομάδες στον Βόλο στις 12 Μαρτίου, ίσως βέβαια μιας και μιλάμε για ένα παιχνίδι ντέρμπι να μην κριθεί και τίποτα δεδομένου ότι τις περισσότερες ανόδους και τα πρωταθλήματα τα κρίνουν τα ματς με τις λεγόμενες "μικρομεσαίες" ομάδες.

Πριν ο Απόλλωνας κάνει το ταξίδι για τον Βόλο μεσολαβούν τρία ματς, όσα και για τους "κόκκινους", με τα δυο να είναι εκτός έδρας για την ομάδα του κ. Θεοδοσιάδη που θα παίξει κατα σειρά δυο παιχνίδια στην Κατερίνη με τον ιστορικό Πιερικό του Μιχάλη Ζιώγα και την Πύδνα Κίτρους για να κλείσει απέναντι στον Ρήγα Φεραίο στην Φιλιππούπολη πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη και για την ομάδα της Μαγνησίας υπάρχουν δυο σερί εκτός έδρας παιχνίδια καθώς θα αντιμετωπίσουν στην Άρτα την Αμβρακία Κωστακιών, εκεί που γκέλαρε ο Απόλλωνας, αλλά και στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον Αστέρα Πετριτή που μάχεται για την παραμονή του και παλεύει όλα τα ματς. Πριν το ντέρμπι ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό τον Πιερικό.

Σίγουρα και οι δυο ομάδες θα θελήσουν να πάνε χωρίς απώλειες στο ντέρμπι, ειδικά για τους "κόκκινους" που είναι ήδη πίσω όπως είπαμε τέσσερις βαθμούς και πέραν του δικού τους 3/3 θα περιμένουν και στραβοπάτημα της λαρισινής ομάδας. Από την άλλη η ομάδα του Απόλλωνα με τον αέρα της υπεροχής, τον αέρα του πρωτοπόρου και το 2/2 φέτος απέναντι στους Βολιώτες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, στο χέρι της είναι να κάνει το 3/3 πριν την επίσκεψη στο Πανθεσσαλικό και με ένα νέο θετικό αποτέλεσμα εκεί να έχει καθαρίσει σε μεγάλο ποσοστό την άνοδο στην Football League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δυο ομάδων μέχρι το μεταξύ τους παιχνίδι:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 44 βαθμοί

20η αγωνιστική

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Πιερικός - Απόλλων Λάρισας

16η αγωνιστική

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Πύδνα Κίτρους - Απόλλων Λάρισας

21η αγωνιστική

Κυριακή 5 Μαρτίου

Απόλλων Λάρισας - Ρήγας Φεραίος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 40 βαθμοί

20η αγωνιστική

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Αμβρακία Κωστακιών - Ολυμπιακός Βόλου

16η αγωνιστική

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

Αστέρας Πετριτή - Ολυμπιακός Βόλου

21η αγωνιστική

Κυριακή 5 Μαρτίου

Ολυμπιακός Βόλου - Πιερικός

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ