Βαθμολογία

«Από τον Πρίγιοβιτς θέλουμε γκολ, κι αυτό ακριβώς κάνει!»

Ο Λούμπος Μίχελ μίλησε στην Πολωνία για την παρουσία του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι σε δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί βασικός.

«Μεγάλωσα σε μια ποδοσφαιρική οικογένεια. Ο πατέρας μου υπήρξε ποδοσφαιριστής και αργότερα προπονητής. Έχω δίπλωμα προπονητή. Όταν ήμουν στην εφηβεία, είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και πέρασα αρκετές φορές την πόρτα του χειρουργείου. Έγινα διαιτητής. Όταν αποφάσισα να σταματήσω την καριέρα μου, μου φαινόταν εξαιρετικά μονότονο και βαρετό να γίνω παρατηρητής ή εκπρόσωπος της UEFA.

Η Σαχτάρ μου άνοιξε τις πόρτες σε κάτι διαφορετικό. Δεν μπορείς να αρνηθείς τέτοιες προτάσεις. Μου αρέσει να δουλεύω από την αντίθεση πλευρά, το απολαμβάνω», ανέφερε αρχικά ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μιλώντας στο «Sportowefakty».

Σχετικά με τον Πρίγιοβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τα πρώτα δείγματα γραφής του:  «Χρειάζεται ακόμη χρόνο. Προς το παρόν έρχεται από τον πάγκο. Πιστεύω πως σε δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός. Είναι ένας πολύ καλός πδοοσφαιριστής και έδειξε πως δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Από τον Πρίγιοβιτς περιμένουμε γκολ. Κάνει ακριβώς αυτό που ζητάμε».

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές από την Πολωνία το δρομολόγιο του Πρίγιοβιτς στο μέλλον, σημειώνοντας πως: «Μετά το Euro του 2012, η Πολωνία εξελίχθηκε. Υπάρχουν ωραία γήπεδα και στο πρωτάθλημα έρχονται καλύτεροι παίκτες που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την αξία τους. Πλησιάζει σε ποιότητα το ελληνκό πρωτάθλημα. Σίγουρα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εμάς...».