Βαθμολογία

Παντελίδης: «Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα»

Βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ πήρε ο Ηρακλής το βράδυ της Δευτέρας (13/2) και με αυτό το 2-2 ο «Γηραιός» ξεκόλλησε από την τελευταία θέση αφήνοντας πίσω του τη Βέροια.

Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αφού θα μπορούσαν να έχουν πάρει και το τρίποντο, όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Σάββας Παντελίδης. Αναλυτικά όσα είπε:

«Πραγματικά σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο εικοσάλεπτο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς. Έγινε αρκετά δυσκολότερο μετά το γκολ. Παρότι ήμασταν μουδιασμένοι, από το εικοσάλεπτο και μετά ισοφαρίσαμε και πιστέψαμε το παιχνίδι. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό. Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και αν υπήρχε μια ομάδα που να άξιζε την νίκη ήμασταν εμείς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και στον κόσμο για την στήριξη. Συνεχίζουμε να έχουμε το κεφάλι χαμηλά γιατί ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Τα παιδιά ήταν στεναχωρημένα όταν τελείωσε το ματς. Το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια. Πιστεύω ότι θα την έχουμε»

Για την συνέχεια: «Αυτό που έχω σίγουρα να πω είναι ότι η δική μου δουλειά είναι στο επόμενο ματς να είμαστε καλύτεροι. Στο τέλος μετράνε οι βαθμοί. Ας ήμαστε οι χειρότεροι αλλά ας περάσουμε πέντε αντίπαλους. Είμαι εδώ για να πάρω την ευθύνη για τα λάθη και να προσπαθήσω να τα διορθώσω με τα παιδιά»

Για τον Ζιαμπάρη είπε: «Τον Ζιαμπάρη τον περιμένουμε σε δύο παιχνίδια από τώρα. Ίσως να επιστρέψει με τον ΠΑΟΚ»