Βαθμολογία

Αγωνία για Γκάλο εν όψει Ολυμπιακού

Διπλό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ από το ματς με τον Ηρακλή, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Το πρώτο και δεδομένο έχει να κάνει με τον Μπακάκη, ο οποίος αποβλήθηκε και δεν θα είναι διαθέσιμος.

Το δεύτερο αφορά στον Γκάλο, ο οποίος τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 32'. Υπάρχουν φόβοι για κάταγμα, αλλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά από τη στιγμή που θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Βραζιλιάνος μετά τη λήξη του αγώνα στη Θεσσαλονίκη πήγε για ακτινογραφία στο Διαβαλκανικό. Έφυγε συνοδευόμενος με τον γιατρό της ΑΕΚ προκειμένου να γίνει η ακτινογραφία και να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως εάν δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό ούτε αυτός, αυτομάτως η ΑΕΚ θα πάει χωρίς δεξί μπακ και ο Μανόλο Χιμένεθ θα κληθεί να προβεί σε αλχημείες. Βράνιες και Λαμπρόπουλος, πάντως, έχουν παίξει σε αυτή τη θέση με τον πρώτο να την ξέρει καλύτερα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όταν τελείωσε το ματς ο Χιμένεθ πήγε πάνω στον Μπάρκα και του φώναξε «go Bargas» για να τον εμψυχώσει. Ο νεαρός τερματοφύλακας έκανε σοβαρό λάθος στη φάση του 2-1 και ο προπονητής του γνωρίζει ότι σε αυτή την ηλικία μπορεί εύκολα να σε πάρει από κάτω.