Βαθμολογία

Απόλλων Λ.: Με τα νέα αποκτήματα κόντρα στη Νεοκαισάρεια

Με τα δύο νέα αποκτήματα, τον Αργεντινό φορ Matias Manzano (Μανσάνο) και τον Βούλγαρο κεντρικό αμυντικό Radko Mutafchiyski (Μουταφτσίσκι), καταρτίσθηκε η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής ημέρας του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης την Κυριακή (12/0, 3μμ.).

Εκτός έμειναν λόγω συμπλήρωσης καρτών ο Γιάννης Φιρινίδης και ο Marcello Penta. Επίσης δεν συμπεριλαμβάνονται  σε αυτήν οι Γιαννακόπουλος, Κολοβός, Μάρκου και Γκουντρουμπής.

Την 19μελή αποστολή η οποία θα γευματίσει στις 11 το πρωί στην γνωστή ταβέρνα "Παραδοσιακό" στην Νεάπολη, απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Σταυράκης (Τ), Κουρδής (Τ), Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Mutafchiyski, Σκούπρας, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Καρακατσάνης, Μηνάς, Διβανές, Manzano, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος και Συράκος.

- Να θυμίσουμε από αύριο γυναίκες και παιδιά, που αποτελούν και το μέλλον της ομάδας μας, θα εισέρχονται με ελεύθερη είσοδο από την Θύρα 1.

Επίσης η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας αποφάσισε να ορίσει γενική τιμή εισόδου μόνον 5 ευρώ, για να φέρει όσο περισσότερους Λαρισαίους φιλάθλους στο γήπεδο. Γιατί ο Απόλλωνας είναι υπόθεση όλης της Λάρισας!.