Βαθμολογία

Πλατανιάς – ΑΕΚ 0-0

Σ' ένα κακό παιχνίδι στα Περιβόλια, ο Πλατανιάς με την ΑΕΚ έμειναν στο 0-0 για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Από την μια πλευρά ο Πλατανιάς, αν και γηπεδούχος, είχε στο μυαλό του πρώτα να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και μετά να ψάξει για κάτι περισσότερο στην επίθεση. Από την άλλη μεριά η ΑΕΚ, έχοντας την ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, είχε ως πρώτη προτεραιότητα να μην δεχθεί γκολ για έκτο συνεχόμενο ματς με τον Χιμένεθ στον πάγκο και κατόπιν να αναζητήσει το γκολ.

Ακόμα και οι ενδεκάδες των δυο ομάδων και κυρίως της Ένωσης, είχαν προσανατολισμό στο μηδέν στα μετόπισθεν. Και όπως ήταν φυσιολογικό, το ματς έμεινε στο 0-0 και ο Πλατανιάς με την ΑΕΚ θα παίξουν την πρόκριση στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πάντως καταλυτικό ρόλο σ' αυτή την λευκή ισοπαλία, έπαιξαν και οι δυο τερματοφύλακες.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Κοκκάλας, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Αποστολόπουλος (89' Στανισάβλιεβιτς), Βάντερσον, Μαραγκός, Γιορέντε (80' Μενδρινός), Μουνάφο, Μανούσος (67' Γιακουμάκης), Σίγκνεβιτς.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Ντίντακ, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Γιόχανσον, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Αραούχο (90' Μεληκιώτης), Μπακασέτας (64' Πέκχαρτ) , Μάνταλος (85' Γαλανόπουλος).