Βαθμολογία

Κάλεσμα των Λαρισαίων φιλάθλων από τον Απόλλωνα Λ.

Ανακοίνωση στήριξης προς τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας μας, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο γήπεδο Φιλιππούπολης στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Η ομάδα μας την Κυριακή (12/02) δίνει έναν ακόμα κρίσιμο αγώνα για το πρωτάθλημα. Σε αυτό το παιχνίδι, ο κόσμος της Λάρισας πρέπει να γίνει ο12 παίκτης και να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των προπονητών μας. Ήρθε η ώρα να βρεθούμε όλοι οι Λαρισαίοι μαζί στο γήπεδο, στο πλευρό της αγαπημένου Απόλλωνα της πόλης μας και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη των στόχων μας.

Την Κυριακή έχουμε γιορτή. Για το λόγο αυτό σας καλούμε όλους και φυσικά τις γυναίκες και τα παιδιά, που αποτελούν και το μέλλον της ομάδας μας, για τα οποία θα υπάρχει δωρεάν είσοδος από την Θύρα 1.

Γι αυτό αποφασίσαμε όπως ορίσουμε κοινή τιμή  εισόδου στο γήπεδο μόνον 5 ευρώ. Γιατί η Λάρισα δικαιούται και πρέπει να έχει και άλλη δική της ομάδα, στις υψηλές επαγγελματικές κατηγορίες!

Την Κυριακή υπάρχει μόνο ένας προορισμός. Το γήπεδο Φιλιππούπολης. Σας περιμένουμε όλους να γίνουμε ένα με την ομάδα που μας έχει κάνει περήφανους, σαν Λαρισαίους, φέτος. Και θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε εκεί που πρέπει, τις ανάλογες αγωνιστικές μας απαντήσεις"


Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 

του  Απόλλων Λάρισας

Παναγιώτης Μαντζανάς