Βαθμολογία

Πρώτα ματς σε Λεωφόρο και Πειραιά

Την διεξαγωγή των δυο πρώτων αγώνων της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος έχουμε σήμερα (8/2) με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό τον Ατρόμητο.

Στην προημιτελική φάση λοιπόν μπαίνει ο δεύτερος τη τάξει θεσμός της χώρας με τα πρώτα παιχνίδια σε Λεωφόρο και Καραϊσκάκη δυο παιχνίδια στα οποία "πράσινοι" και "κόκκινοι" θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στους "4".

Εν αρχή στην Λεωφόρο στις 17:15 με την ομάδα του Ουζουνίδη να θέλει ένα "καθαρό" σκορ ενόψει του επαναληπτικού στο "Θ. Κολοκοτρώνης" με το κύπελλο να αποτελεί τον μοναδικό στόχο του "τριφυλλιού" για να σώσει την αποτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα. Στον αντίποδα οι Αρκάδες θα κυνηγήσουν ένα γκολ στην έδρα του Παναθηναϊκού για να μπορέσουν να πάρουν την πρόκριση στην ρεβάνς.

Στις 19:30 στο Φάληρο και σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα μιας και σήμερα συμπληρώνονται 36 χρόνια από την μαύρη μέρα με την τραγωδία της Θύρας 7 ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Μπέντο θέλει να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση και να μην αφήσει περιθώρια στον σύλλογο του Περιστερίου μιας και για τους πρωταθλητές ακολουθεί βαρύ πρόγραμμα με σερί παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Από την άλλη ο Ατρόμητος με τον Σα Πίντο στον πάγκο θα επιδιώξει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του κυπέλλου:

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

17:15 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Cosmote Sport 1

19:30 Ολυμπιακός - Ατρόμητος: Cosmote Sport 1