Βαθμολογία

Η κοπή πίτας του Απόλλωνα Λάρισας (PICS)

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήσε σήμερα (6/2) το απόγευμα η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στο πάνω όροφο του cafe Levant.

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών όλοι οι παίκτες της ομάδας του Απόλλωνα, ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης καθώς και ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζανάς. Άπαντες ευχήθηκαν η φετινή χρονιά να φέρει ακόμα μια άνοδο στην λαρισινή ομάδα και να στεφθεί πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής και να ανέλθει στην Football League.

Φυσικά το athleticlarissa που είναι κοντά στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στην δύσκολη προσπάθεια που κάνει για την άνοδο, δεν θα μπορούσε να μην δώσει το παρών στην σημερινή κοπή πίτας του συλλόγου.

Πριν την έναρξη τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παναγιώτης Μαντζανάς που αφού ευχήθηκε καλή χρονιά χαρακτήρισε κακή παρένθεση την χθεσινή ισοπαλία στην Άρτα και τόνισε ότι πιστεύει πολύ στην ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαντζανά:

«Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία. Θέλω να πω ότι αυτό που έγινε στην Άρτα με την Αμβρακία ήταν μια κακή παρένθεση, εγώ προσωπικά σας πιστεύω πολύ, εξάλλου μιλάμε για την ίδια ομάδα που νίκησε 5-0 την Νίκη Βόλου και έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις και νίκες. Δεν μπορεί να άλλαξαν από την μια μέρα στην άλλη. Αυτό που θέλω από εσάς είναι να τα δώσετε όλα για την άνοδο και κάθε Κυριακή να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό. Προσωπικά σας πιστεύω και θα πάνε όλα καλά».

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο προπονητής της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης που τόνισε χαρακτηριστικά ότι η ομάδα πρέπει να "πεθάνει" μέσα στο γήπεδο για τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Θεοδοσιάδη:

«Καλή Χρονιά και από μένα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, θα πρέπει να "πεθάνουμε" μέσα στο γήπεδο κάθε Κυριακή και να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Πολλά ειπώθηκαν και μετά το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο όμως συνεχίσαμε την προσπάθειά μας, αυτό θα κάνουμε και στην συνέχεια για τον στόχο που βάλαμε να ανέβει η ομάδα στην Football League».

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας εκεί όπου τα δυο τυχερά φλουριά "έπεσαν" στους Μαρτσέλο Πέντα και Άκη Σουλίδη και οι οποίοι θα εισπράξουν 100 ευρώ, ενώ άπαντες ευχήθηκαν το τέλος της σεζόν να βρει την μεγάλη ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στην Football League.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ