Βαθμολογία

Συνεχεία στις νίκες για τις Γυναίκες

Άλλη μια νίκη για την γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ αυτή τη φορά εκτός έδρας επί της Νίκης Βόλου με 0-3 σετ. Η ΑΕΛ ήταν καταιγιστική στο πρώτο σετ το όποιο και κέρδισε με 25-6! Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι αντέδρασαν βελτιώνοντας την εικόνα τους έκαναν το 21-15, αλλά η ΑΕΛ παρά την διάφορα δεν το παράτησε και με το πολύ καλό σέρβις και την ψυχραιμία σε κρίσιμους πόντους το γύρισε κάνοντας το 2-0 με 28-26.

Με την ψυχολογία στα ύψη τα κορίτσια συνέχισαν την καλή τους απόδοση και στο τρίτο σετ φτάνοντας σε άλλη μια νίκη η όποια διατηρεί την ΑΕΛ αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας. Ακολουθούν αλλά δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Φθία και Αμπελώνα.

Τα σετ: 6-25, 26-28, 17-25.

ΑΕΛ (Δημήτρης Ιόβτσεβ) Ανδρεάδη Α., Ιοβτσεβα Σ., Καμπουρογιάννη Σ., Καραδήμου Α., Κολοβέτσιου Ε., Κοντογιάννη Β., Μπρούτσου Μ., Μπουφίκου Γ., Τεντολούρη Μ., Χατζή Β., Χρυσοπούλου Ε., Κουμπαρά Μ.

ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γαλαζούλας Χρ.) Χαλκιά, Αυγερινού, Πρασσά Κ., Δόλγυρα Β., Θεοδωρακάκη, Γκαγκαδέλλη, Νταίμου Δ., Λώλου, Βλαχάκη, Μερκονιάν, Νικολούλη, Τσανακτσή Φ., Γιαγκουνίδου.