Βαθμολογία

Ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρισας

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (5/2) η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας με αφορμή την χθεσινή διαιτησία που έτυχε η πρωτοπόρος ομάδα της Α1 ΕΠΣΛ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων.

Σε αυτή γίνεται λόγος για τα κακώς ακυρωθέντα ως offside τέρματα των "κυανολεύκων", στο μπέρδεμα με την μέρα διεξαγωγής της χθεσινής αναμέτρησης και κλείνει αναφέροντας ότι η ομάδα θα προστατευτεί από όποιον προσπαθήσει να της κάνει κακό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Αξιότιμοι φίλοι και παράγοντες που ασχολείστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο νομό μας.

Όταν αναλάβαμε ως νέα διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας πριν από 13 μήνες επιλέξαμε να ξεκινήσουμε την ενασχόλησή μας με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο διαφορετικά. Να υποδεχόμαστε τις φιλοξενούμενες ομάδες, τους παράγοντες και τους διαιτητές με την πρέπουσα ευγένεια και φιλικά και να φροντίζουμε ώστε όλοι όταν τελειώνει το παιχνίδι, να φεύγουν ως φίλοι. Αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε με την διαιτησία και τα ‘’λάθη’’ της, κάτι που κάναμε μέχρι σήμερα, παρότι αυτό μας κόστισε την παραμονή μας στην Α’ κατηγορία.

Αποφασίσαμε το καλοκαίρι που είχαμε και τον χρόνο σύμμαχο να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα την ευχαριστιόμαστε πρώτα από όλα εμείς για το ποδόσφαιρο που θα παίζει και που δεν θα επέτρεπε στον καθένα να της βάλει τρικλοποδιές. Δυστυχώς όμως κάποιοι θεωρούν την ευγένεια της συμπεριφοράς ως αδυναμία.

Έτσι και ενώ την Τρίτη η ΕΠΣΛ μας ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι με τους Αγίους Αναργύρους, θα γίνει Κυριακή λόγω αιτήματος των Αγίων Αναργύρων, την Τετάρτη η ΕΠΣΛ μας το επιβεβαίωσε για δεύτερη φορά, την Πέμπτη το βράδυ μας είπαν ότι έκαναν λάθος και ζήτησαν την κατανόησή μας. Τα δεχθήκαμε όλα και δεν φέραμε καμιά αντίρρηση προκειμένου να μην δημιουργήσουμε προβλήματα στην ΕΠΣΛ, αποδεχόμενοι ότι είναι ένα ανθρώπινο λάθος, και παρότι αγωνιστικά αυτό μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τελευταία στιγμή έγινε και αλλαγή του ενός επόπτη (Μπακάλμπασης) λόγω κωλύματος από το παιχνίδι Αμπελωνιακός – Ελευθεραί  με ποιον άλλο με το παιχνίδι του Ηρακλή Λάρισας!!!!.

Επιστήσαμε την προσοχή στην ΕΠΣΛ για όλα αυτά και ζητήσαμε το αυτονόητο. Δηλαδή να σταθεί η διαιτησία στο ύψος της και να παίξει 50-50. Αντ’ αυτού υπήρξε διαιτητική σφαγή του Ηρακλή στους Αγίους Αναργύρους από τον επόπτη Γκόγκο, καθώς μας ακυρώθηκαν δύο γκολ ως οφσάιντ που μέχρι και ο διαιτητής κ. Γκάγκας, (ο οποίος σημειωτέον ήταν πολύ καλός στην σαββατιάτικη αναμέτρηση) θα τα κατακύρωνε ως επόπτης σε ματς της Σούπερ Λιγκ.

Είχε προηγηθεί λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα η προκλητική διαιτησία του κ. Κουκούλη στα Βούναινα που έβγαλε όλο του το κόμπλεξ στους παίκτες μας γιατί ο ίδιος δεν έγινε ποδοσφαιριστής. Ούτε τότε μιλήσαμε όπως δεν κάναμε και μετά το ματς με το Συκούριο στην έδρα μας με διαιτητή τον κ. Τζήλο που δεν έδειξε κόκκινη στους φιλοξενούμενους στα πρώτα λεπτά σε δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Φορτομάρη, κάτι που όμως παραδέχτηκε ως λάθος του στο φινάλε και αυτό τον τιμά ιδιαιτέρως.

Είναι πλέον φανερό ότι η εκλογική αναμέτρηση του Ιουνίου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΠΣΛ δίνει σε κάποιους την ευκαιρία να παίξουν τα παιχνίδια τους.
Ο Ηρακλής Λάρισας δεν πρόκειται να επιτρέψει σε ΚΑΝΕΝΑΝ να πιστεύει ότι αυτό θα μπορέσει να το πράξει. Δεν θα αφήσουμε με τίποτα την ομάδα μας να γίνει έρμαιο στις διαθέσεις αυτών που θέλουν να κάνουν το παιχνίδι τους.

Μάλιστα στην πρόσφατη γενική συνέλευση της ΕΠΣΛ πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος του Ηρακλή το είπε ξεκάθαρα προς τις δύο παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την ψήφο των σωματείων ότι δεν πρέπει αυτή η εκλογική αναμέτρηση να βάλει σε διχόνοια και αντιπαραθέσεις τα σωματεία. Επιτέλους πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι ΕΠΣΛ σημαίνει ‘’Ένωση’’ όχι διάσπαση.

Συγγνώμη αν σας κουράσαμε αλλά είναι η πρώτη μας φορά που βγάζουμε ανακοίνωση και θέλουμε να πιστεύουμε  ότι δεν θα μας υποχρεώσουν να το επαναλάβουμε. Να ευχαριστήσουμε το σωματείο του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων για την άψογη φιλοξενία τους και την εγκαρδιότητα με την οποία μας υποδέχθηκαν.

Υ.Γ. Κύριοι να ξέρετε ο Ηρακλής Λάρισας και δύναμη και φωνή έχει και η διοίκηση θα προστατέψει την ομάδα από τον οποιονδήποτε περίεργο προσπαθήσει να της κάνει κακό.  

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Λάμπρος Ιωακείμ

Πρόεδρος Δ.Σ.