Βαθμολογία

Με Μουταφτσίσκι στην Άρτα ο Απόλλων Λάρισας

Με τον Βούλγαρο αμυντικό Ράτκο Μουταφτσίσκι στην αποστολή βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (4/2) στην Φιλιππιάδα ο Απόλλων Λάρισας, ενόψει του σημερινού (5/2) παιχνιδιού με αντίπαλο την Αμβρακία Κωστακιών για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έχει καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Φιλιππιάδα για την αναμέτρηση με την Αμβρακία στην οποία ο προπονητής των Λαρισαίων υπολογίζει όπως είπαμε τον Βούλγαρο άσο.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιαννακόπουλος, Μάρκου, Γκουντρουμπής, Κουρδής και Κολοβός ενώ αν και δεν εκδόθηκε ακόμη το δελτίο του Ματίας Μανσάνο το οποίο θα εκδοθεί την Δευτέρα, ο Αργεντινός φορ ακολούθησε κανονικά το "κυανόλευκο" συγκρότημα, κατόπιν επιθυμίας του προπονητ Σάκη Θεοδοσιάδη, για εξοίκειωση στο περιβάλλον της ομάδας.

Η αποστολή του Απόλλωνα προπονήθηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης πριν την αναχώρηση της για την Ήπειρο, με την αποστολή να απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Φιρινίδης, Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Μουταφτσίσκι, Σκούπρας, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κυριάκος, Καρακατσάνης, Μηνάς, Διβανές, Πέντα, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος, Συράκος.