Βαθμολογία

Είχε το γκολ παραπάνω το Ελευθεραί (PICS)

Πέντε γκολ ήταν ο απολογισμός της «σύγκρουσης» ανάμεσα σε Αμπελωνιακό και Ελευθεραί, με τους φιλοξενούμενους (Ελευθεραί) να είναι αυτοί που κατάφεραν να πετύχουν το ένα παραπάνω και να πανηγυρίσουν τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν τις κλασικές ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 5' ο Τσετιροκλής έστρωσε ωραία στον Κόκκινο, αυτός έκανε το σουτ από πλάγια, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία κόρνερ. Στο 8' ο Ιωαννίδης ξέφυγε και μόνος του έξω από το τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 15' ωραία σέντρα από τον Κόκκινο που έβγαλε σε θέση βολής τον Ψύρρα, όμως αυτός από κοντά έχασε μοναδική ευκαιρία. Στο 17' ωραίος συνδυασμός του Κόλα με τον Ψύρρα, τελικός αποδέκτης ο Κόκκινης ο οποίος δεν πρόλαβε να σουτάρει. Στο 20' ωραία σέντρα από τον Κόκκινο που έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Ψύρρα και αυτός από κοντά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 32' ο Τσετιροκλής έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Στο 35' ο Ψύρρας έκανε απο πλάγια το πλασέ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 38' ο Κόλα μετά απο σέντρα ένανε το σουτ, που είχε την ίδια τύχη.

Όταν χάθηκαν όλες αυτές οι στιγμές στο 60' ύστερα από σέντρα του Μέκρα Γ., ο Βαλατσός έστειλε  με κεφαλιά την μπάλα στο «γάμα» της αντίπαλης εστίας για το 0-1. Στο 65' ύστερα από κόρνερ του Τσάμη Γ.,  ακολούθησε ασταθής απόκρουση του Βραζιτίκου και ο Μέκρας Γ. με προβολή έκανε το 0-2.  Στο 70' ο Κωτούλας με κεφαλιά κάνει 1-2. Στο 73' χαμένο τετ α τετ του Ιωαννίδη. Στο 75' για τον Αμπελωνιακό ακυρώθηκε γκολ του Μπόντε ως οφσάϊντ. Στο 82' ύστερα απο σέντρα του Τσιάμη ο Βαλατσός με ωραίο σουτ έκανε το 1-3. Στο 90' ο Βούκιας με κεφαλιά έκανε το τελικό 2-3.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για την ομάδα του Ελευθεραί ο Βαγγέλης Βαλατσός που πέτυχε τα δύο γκολ για την ομάδα του, έκανε το πρώτο του παιχνίδι με την ομάδα του Ελευθεραί. Είναι μόλις 16 χρονών και ήρθε με μεταγραφή από τη Νέα Πολιτεία.

Δείτε τις συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:

Αμπελωνιακός (Βασίλης Γιοβανόπουλος και βοηθός Γιάννης Παπαδημητρίου):  Βραζιτίκος, Μεσημέρης (65' Πατρίκου), Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Παυλίδης, Δαλακώνης, Ιωαννίδης, Κόλα (75' Βούκιας, Κόκκινος (50' Μπόντε), Τσετιροκλής, Ψύρρας

Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Αναστασίου, Μαυρουδής Α. (80' Παυλόπουλος), Νταμπώσης, Ντελόπουλος, Μέκρας Χ., Μέκρας Γ., Βαλατσός (85' Μάγγος), Τσάμης Β. , Τσάμης Γ., Μαυρουδής Ι., Ευστρατίου (70' Γκαραβέλης)

Τσιτσανούδης ο διαιτητής, πρώτος βοηθός ο Μπακαλβάσης και δεύτερος ο Παπαγιανόπουλος

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για εσάς το Athleticlarissa.gr: