Βαθμολογία

Ήττα και «έντονα παράπονα» από τα Βούναινα

Την ήττα με σκορ 2-0 δέχθηκαν τα Βούναινα στην έδρα του Κιλελέρ, με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Η διοίκηση της ομάδας των Βουναίνων, θέλει να εκφράσει τα πολλά της παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα. Στο 1' λεπτό σε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Χατζηλιάδη δεν δόθηκε κάρτα από τον διαιτητή. Στο 30' ακυρώθηκε γκολ του Πρισακάρου ως οφσάϊντ (ο παίκτης ομως καλυπτόταν). Στο 57' το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι το έβαλε ο επιθετικός με το χέρι. Στο 68' είχαμε ανατροπή του Τσανά μπροστά στον διαιτητή όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε. Η ομάδα των Βουναίνων από το 78' έμεινε με παίκτη λιγότερο με άδικη την δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Ζατζηλιάδη. Στο 82' ο Μερτζανίδης αποβλήθηκε επίσης. Η διοίκηση θεωρεί πως η σημερινή διαιτησία αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, αξίζει να αναφέρουμε πως στο 17' ο Πρισακάρου έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας, το ριμπάουντ πηρε ο Σπανός όμως δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 22' και 23' τα σουτ του Σπανού και του Γκομοσίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Στο 70' το σουτ έκανε ο Καζάνης απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 72΄και 73' τα σουτ των Τσανά και Καζάνη έφυγαν αουτ.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκαν τα Βούναινα:

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Σκούρας, Κοτρώτσιος, Κουτής (70' Καζάνι Γ.), Φαρμάκας, Ζατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Γκομοσίδης, Τσανάς, Πρισακάρου, Σπανός, Τσαπράζης Σ., (67' Χριστοδούλου Κ.)

*Η διοίκηση των Βουναίνων θέλει να εκφράσει τα «βαθιά της συλλυπητήρια» στην οικογένεια του γενικού αρχηγού της κ. Κώστα Μερτζανίδη που έχασε χθες την αγαπημένη του μητέρα.