Βαθμολογία

Ισοπαλία με παράπονα από τον Ηρακλή Λάρισας

Άγιοι Ανάργυροι και Ηρακλής Λάρισας «κόλλησαν» στο 0-0, με τους φιλοξενούμενους (Ηρακλής Λάρισας) να έχουν ουκ ολίγα παράπονα από τη διαιτησία.

Η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας εκ μέρους του προέδρου της κ. Λάμπρου Ιωακείμ, θέλει να εκφράσει τα πολλά της παράπονα για τη διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι, αφού ο Ηρακλής που είναι το φαβορί στην κατηγορία έπαιξε θαυμάσια, δημιούργησε φάσεις, πέτυχε δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάϊντ και τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Στο 10' λεπτό τον Αποστόλου που βρέθηκε μόνος του πρόλαβαν οι αμυντικοί. Στο 25' σε τετ α τετ ο Ζαφειρίου έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Παυλόπουλος. Χαμένες ευκαιρίες είχαμε από τους Αποστόλου, Γκιουρσάνι και Ζαφειρίου. Στο 60' ο τελευταίος έκανε το πλασέ, δύσκολα έβγαλε ο Παυλόπουλος. Στο 75' ο Ζαφειρίου πέτυχε το γκολ το οποίο δεν μέτρησε ως οφσάϊντ. Στο 85΄την ίδια τύχη είχε το γκολ που πέτυχε ο Καλπίας.

Δείτε τη σύνθεση με την οποία αγωνίστηκε ο Ηρακλής Λάρισας:

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Λιάνος (75' Καλπίας), Μπάμης, Μολάς (70' Φώτος), Σουλτούκης (46' Σπανός), Γκιουρσάνι, Ζαφειρίου, Αποστόλου