Βαθμολογία

Με την υπογραφή του Αραούχο

Με δυο γκολ στο ντεμπούτο του Σέρχιο Αραούχο με τα κιτρινόμαυρα, η ΑΕΚ επικράτησε με 6-0 τον Λεβαδειακό και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Kυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Με δεδομένη τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς στη Λιβαδειά και παρά τις φωνές εγρήγορσης του Χιμένεθ, το ενδιαφέρον στη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, έπεφτε περισσότερο στο ντεμπούτο του Σέρχιο Αραούχο και λιγότερο στην υπόθεση πρόκριση. Και ο Αργεντινός φορ φρόντισε να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του, στην νίκη της Ένωσης με το εντυπωσιακό 6-0.

Ο Αραούχο παρόλο που ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα με μόλις δυο προπονήσεις στα πόδια του, πέτυχε δυο γκολ. Και μάλιστα και τα δυο με κεφαλιά. Ενώ το κέφι του Αργεντινού φορ, ήταν καταλυτικό συστατικό σε γενικότερη εξαιρετική επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Όσο για τον Λεβαδειακό, δεν είχε να αντιπαρατάξει απολύτως τίποτα σε διάθεση των γηπεδούχων για νίκη με πολλά γκολ.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Ντίντακ, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον (69' Γαλανόπουλος), Σιμόες, Ροντρίγκες (60' Αϊντάρεβιτς), Βάργκας, Μπακασέτας, Αραούχο (80' Γιαννούτσος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Χριστόπουλος): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μάγκας (66' Μαχαίρας), Μιλιάζες, Κουλιμπαλί(55' Νιάς), Λόπεζ, Λάτσι (61' Σίλβα), Μοχάμεντ, Σουμπίνιο, Βασιλείου

Γκολ: 21' Μπακασέτας, 28' Αραούχο, 61' Αραούχο, 68' Βάργκας, 79' Κολοβέτσιος, 84' Γαλανόπουλος.