Βαθμολογία

Εύκολα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-0 του Κισσαμικού χωρίς να συναντήσει δυσκολίες και με κορυφαίος τους Κλωναρίδη, Χατζηγιοβάνη πήρε την πρόκριση στους οκτώ του θεσμού όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αστέρα σε διπλά παιχνίδια.

Όσο άνετα δείχνει και το τελικό 4-0 ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Κισσαμικού και πήρε την πρόκριση για τους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τον Αστέρα.

Το παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων είχε από πριν, λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα, διαδικαστικό χαρακτήρα αλλά ο Ουζουνίδης σίγουρα μπόρεσε να δει πολλά ευχάριστα πράγματα κυρίως από την απόδοση του Βίκτωρα Κλωναρίδη που έπαιξε βασικός αλλά και των νέων Χατζηγιοβάνη, Πίσπα, Μίγγου που χρησιμοποίησε στην διάρκεια του αγώνα. Στα θετικά και η επιστροφή του Μολέντο μετά από καιρό καθώς ήταν εκτός λόγω τραυματισμού το προηγούμενο διάστημα.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Μπαξεβάνος): Πολίτης, Μπολάκης, Παντελάκης, Γιαλούσης, Τσοντάκης, Ν' Γκουέμ, Μαρτίνες, Βλάχος, Ποκόνγκ, Μάντζης, Στογιανόφ (69' Κίκε).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Στιλ, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Μολέντο (66' Μολέντο), Χουλτ, Ρέις, Ζέκα (61' Μίγγος), Μπουμάλ, Χατζηγιοβάνης (58' Πίσπας), Κλωναρίδης, Ρινάλντι.

Γκολ: 42' Κλωναρίδης, 57' Χατζηγιοβάνης, 78' Πίσπας, 79' Μπουμάλ.