Βαθμολογία

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων με αφορμή το παιχνίδι κόντρα στον Κίσσαβο Συκουρίου. Πολλά τα παράπονα από την διοίκηση των Αγίων Αναργύρων για τον διαιτητή Γεωργίου. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Α1!!!! ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ (ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΘΕΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ.

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΗΤΑΝ 0-0 ΑΠΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ 2η ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΩΘΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΥΛΑΣ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ 2 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ(ΜΗΤΡΟΔΗΜΟΣ-ΒΛΑΓΚΑΣ)ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ  ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ) ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΑΙ  ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ.

ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΟΠΩΣ KANOYME TΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.