Βαθμολογία

Κυρίαρχος ο Ηρακλής Λάρισας...

Πολύτιμη νίκη πήρε σήμερα (29/1) απέναντι στον Όλυμπο Γόννων ο Ηρακλής Λάρισας, επικρατώντας επί του αντιπάλου με σκορ 3-1.

Κυρίαρχος στο παιχνίδι ήταν ο πρωτοπόρος Ηρακλής. Στο 22' τη σέντρα έβγαλε ο Ζαφειρίου και την κεφαλιά-πάσα από τον Αποστόλου πήρε ο Γκιουρσάνης, που από πολύ κοντά με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 30΄ο ιδίος παίκτης έξω από την περιοχή με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Για τον Ηρακλή χαμένες ευκαιρίες είχαμε από τους Ζαφειρίου, Πατσή και Αποστόλου. Στο 55' μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Τσιρονίκο, ο οποίος σούταρε από το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα κατέληξε πάνω στον Μαγαζιώτη. Στο 66' ο Αποστόλου με πλασέ στην κλειστή γωνία έκανε το 3-0. Στο 73' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με αυτογκόλ, όταν σε αντεπίθεση ο Τζιτζιλόνης πλάσαρε από κοντά και στην προσπάθειά του ο Λιανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Δέιτε τις συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Λιανός, Πατσής, Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Μπάμης, Μολάς (80' Μπάρδας), Σουλτούκης (74' Φώτος), Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης (Σπανός 80'), Αποστόλου

Όλυμπος Γόννων( Γιώργος Παπαντωνίου): Κουσιάς, Τζιτζιλώνης, Τσόπας (20' λόγω τρυματισμού Μαρκιγκαϊ), Τσαπλές, Γκουγκουλιάς, Ντόνος, Τσούγιας, Ντοϊ, Μητσογιάννης (76' Πανδρεμένος), Τάχας, Τσιρονίκος (80' Μπαμπαλιούτας)

Διαιτητής ήταν ο Κυρίτσης, πρώτος βοηθός ο Μάνος και δεύτερος ο Γκαρέλης