Βαθμολογία

Παρουσιάστηκε ο Μανσάνο (pics)

Την παρουσίαση του Αργεντίνου επιθετικού Ματίας Μανσάνο έκανε σήμερα (29/1) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας κ. Λάζαρος Παπαδούλης έκανε την παρουσίαση του παίκτη, παρουσία και του εκπροσώπου κ. Ρήγα, αλλά και παρουσία επίσης του κ. Μπουχουρίδη από πλευράς Απόλλωνα.

Τον παίκτη καλωσόρισε ο κ. Μπουχουρίδης που του ευχήθηκε πολλές επιτυχίες με την λαρισινή ομάδα με την οποία ευχήθηκε να πετύχει την άνοδο στην Football League, ενώ χαριτολογώντας ανέφερε γιατί όχι και μια νέα άνοδο του χρόνου.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αργεντίνος στράικερ ευχαρίστησε την ομάδα του Απόλλωνα για την επιλογή της στο πρόσωπο του και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να πετύχει η λαρισινή ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Αργεντίνου επιθετικού:

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του Απόλλωνα για την επιλογή της στο πρόσωπο μου, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Από αύριο θα συμμετέχω στις προπονήσεις, θα γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες, να είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια και να βοηθήσω και εγώ την ομάδα. Ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να μιλάω γρήγορα ελληνικά».

Σε ερώτηση σχετικά με τον αν έχει αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα είπε:

«Έχω ξαναέρθει αλλά έπαιξα πολύ λίγο στην ομάδα του Αιγινιακού».

Για το αν έπαιξε ρόλο ο Μαρτσέλο Πέντα στο να έρθει στον Απόλλωνα ανέφερε:

«Σίγουρα έπαιξε και αυτό ρόλο, είμαι χαρούμενος γιατί τον γνωρίζω και ήταν και αυτός ένας από τους λόγους για την απόφαση μου αυτή. Χαίρομαι που θα ξαναπαίξουμε μαζί γιατί είμαστε φίλοι».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ