Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Οι βαθμοί η ουσία από εδώ και πέρα»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης στην συνέντευξη τύπου μετά την μεγάλη νίκη της ομάδας του με 3-0 απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο 41χρονος τεχνικός της λαρισινής ομάδας τόνισε ότι η ουσία από εδώ και πέρα είναι οι βαθμοί για την επίτευξη του στόχου του Απόλλωνα, δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και στην δύσκολη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Θεοδοσιάδη:

«Μια πολύ σημαντική νίκη και η σημερινή, συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ύστερα από μια κοπιαστική εβδομάδα με τρία σερί παιχνίδια ανταποκρίθηκαν πλήρως σε αυτά. Σήμερα αντιμετωπίζαμε μια πολύ δυνατή και καλή ομάδα πειθαρχημένη, όμως είχαμε την διάθεση, την ηρεμία, βρήκαμε τις λύσεις, πετύχαμε τρία γκολ και η ουσία είναι από εδώ και πέρα οι βαθμοί.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια, από αύριο ξεκινάει μια κανονική εβδομάδα, θα ξεκουραστούμε και θα αρχίσουμε σιγά σιγά την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι στους Κωστακιούς με την Αμβρακία και στην συνέχεια που είναι δύσκολη. Με τον ίδιο ρυθμό, τον ίδιο ζήλο και την αποφασιστηκότητα στα 14 παιχνίδια, 14 τελικούς.

Τα παιδιά, παιχνίδι με παιχνίδι, αυξάνουν την διάρκεια στην απόδοση τους και θα φτάσουμε στο τέλος να κάνουμε ταμείο και να δούμε τι έχουμε καταφέρει. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε και να ευχηθώ στον κ. Γιαννό και την ομάδα της Φιλιππιάδας καλή συνέχεια και να πετύχουν τους στόχους τους».

Σε ερώτηση του athleticlarissa.gr σχετικά με τον Ματίας Μανζάνο δήλωσε:

«Ο Ματίας βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο, αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Βενεζουέλας, έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται και έρχεται με μεγάλη διάθεση για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ