Βαθμολογία

Άνετα 4-1 ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό

Ο ΠΑΟΚ έκανε… 6-1-σύνολο-κόντρα στον Παναιτωλικό και πέρασε άνετα στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ντεμπούτο με γκολ-πέναλτι για τον Πρίγιοβιτς, παρθενικό τέρμα και για τον πολύ καλό Δεληγιαννίδη. Το γκολ της τιμής ο Πάουλο για τον Παναιτωλικό.

Μόνο κέρδη είχε για τον ΠΑΟΚ η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα. Και δεν αναφερόμαστε στην πρόκριση που ο Δικέφαλος είχε πάρει από το πρώτο ματς στο Αγρίνιο, αλλά στη συνολική παρουσία της ομάδας και σε πρόσωπα που ξεχώρισαν. Στο 4-1 επί της ομάδας του Αγρινίου, ο Βλάνταν Ίβιτς είδε:

-Τον 20χρονο Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να αρπάζει και τη δεύτερη ευκαιρία (η πρώτη στην Ελευσίνα)  που του έδωσε σε θέση αριστερού μπακ πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο-πολύ όμορφο-γκολ με την ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ.

-Τον Εβγέν Σάκχοβ, να κλέβει μπάλες, να δίνει ασίστ και να βάζει και γκολ, δικαιώνοντας τον προπονητή του για την επιλογή στο πρόσωπό του.

-Τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να παίρνει το βάπτισμα του πυρός και μαζί το πρώτο χειροκρότημα από τον κόσμο, σκοράροντας μάλιστα με πέναλτι.   

Αν υπάρχει σημείο προβληματισμού, αυτό είναι η αστάθεια και ανασφάλεια που έβγαλε σε ορισμένες φάσεις ο Μπρκιτς, ίσως όμως να δικαιολογείται από το γεγονός ότι είχε καιρό να αγωνιστεί. Από τον Παναιτωλικό κρατάμε μόνο το γκολ του Πάουλο στο φινάλε, γιατί ήταν ελάχιστες οι καλές στιγμές του και στα δυο ματς.

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κίτσιου, Σάκχοβ (54' Χαρίσης), Κάνιας, Μυστακίδης, Περέιρα, Μπίσεσβαρ (64' Πρίγιοβιτς), Κουλούρης (73' Πέλκας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κυριακίδης, Τσοκάνης (70' Ρότσα), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Μουνιόθ (63' Λόπες), Πάουλο, Φάρλεϊ (76'  Βασιλούδης), Κλέσιο.

Γκολ: 41΄Δεληγιαννίδης, 43΄Μπίσεσβαρ, 53' Σάκχοβ, 78΄Πρίγιοβιτς (πεν.) / 90+' Πάουλο

Κίτρινες: 28΄ Σάκχοφ / 37΄ Τσοκάνης, 59΄ Κουτρομάνος.