Βαθμολογία

Βήμα πρόκρισης για τον Πλατανιά

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 1-0 του -αγνώριστου- ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. "Χρυσός" σκόρερ ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος.

ανοδική πορεία του Πλατανιά συνεχίζει με... αμείωτους ρυθμούς. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε αυτή τη φορά με 1-0 του -αγνώριστου- ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά.

Ύστερα από ένα νωχελικό πρώτο 30λεπτο, οι Χανιώτες ανέλαβαν τα ηνία του παιχνιδιού κι έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με κορυφαία όλων το δοκάρι του Σίγκνεβιτς στο 37ο λεπτό. Τελικά, στο 49' ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος "έλυσε το γόρδιο δεσμό" και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Περιστερίδη για το 1-0.

Μετά απ' αυτή τη νίκη, ο Πλατανιάς παρέμεινε για 7ο σερί εντός έδρας παιχνίδι του Κυπέλλου αήττητος, ενώ αντίθετα το σερί των 7 συνεχόμενων αήττητων εκτός έδρας αγώνων του ΠΑΣ Γιάννινα έλαβε τέλος. Παρ' όλα αυτά, τα πάντα είναι ανοιχτά, όσον αφορά στην πρόκριση, αφού χάρη στις επεμβάσεις του Περιστερίδη στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ έμεινε ζωντανός ενόψει της ρεβάνς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Κάργας, Πριντέτα, Καρυπίδης, Γιορέντε, Μαραγκός, Μενδρινός (67' Ντεβέσα), Γουνδουλάκης (80' Μουνάφο), Ντίνας (67' Μανούσος), Σίγκνεβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες (72' Κούτρης), Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς, Βιντάλ (68' Γιάκος), Νικολιάς (65' Ακόστα), Ζάιρο, Κόντε.

Γκολ: 49' Αποστολόπουλος.